Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Den var grym! Filmklipp från dagen. 

Vi avslutade dagen med att hoppa på tåget som åker runt bland stugorna och hämtar upp alla till de olika stationerna som finns på Leksand sommarland.

​​
 Barnen hade ju tjatat om att få åka tåget och så skönt att slippa gå med denna  foglossningen.

Ett eventtält och en strandrestaurang nere vid Siljan. Först började dom med barndisco vilket var såklart en höjdpunkt och därefter familjeshow. Påminde lite om golden hits. Dom sjöng låtar ifrån Melodifestivalen och gamla godingar , Astrid Lindgren låtar och de var både seriösa och sarkastiska. Showen var verkligen grym . Älskar såna shower och det märktes att de verkligen lagt ner tid och energi på detta! 

​​
​​

Och så lite altanhäng i solnedgången när barnen lagt sig. 

Solen verkar aldrig gå ned i dalarna, klockan är snart midnatt och ljust ute. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Den var grym! Filmklipp från dagen. 

  1. Hej! Fyller du fortfarande näsan eller har du slutat med det? Hur ofta måste man fylla på?:) Är själv intresserad av att testa!

    1. Hej! Jag har fyllt på näsan 2 gånger enbart och inget mera. Behövs inte mer just nu :) dt håller länge och bra! Kommer dock finjustera den i september oktober

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *