Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Anländande, första dagen och bäverdisco

Vi anlände runt 15 tiden på Leksand och så fick vi skjuts till vårt hus. 

Jag hade förväntat mig en liten röd campingstuga , men när vi väl anlände så fick jag en chock! 

Det är ju värsta lyxvillan med stor uteterass med grill och utemöbler. Två våningar. Braskaminer på båda våningarna och öppen planlösning. Jag dör! 

Här vill jag bo. Och så bor vi ca 5 minuter bort ifrån vattenlandet. Vi hann hälsa på där i två timmar iallafall och det var riktigt riktigt stort och kul. Synd att jag är gravid och typ fastnar överallt Hahah. Men nästa år då jäklar! 

Nu äter vi lite och ska på disco här i området. Förutom vattenlandet bor vi precis vid vattnet och poolerna utanför landet. Åh! Funderar på förlänga vistelsen .


Här åker Mirabelle vattenrutschbanan…..

​​
Tryck på knappen för att se.

​​

Och vi paddlade massor 

 



Nu ska vi på disco!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *