Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Angelinas kalas!

Hon fyller 6 år nästa vecka men fick firas denna helgen Istället.

Hon valde prinsesstema! Hon är den av dom alla som aldrig någonsin varit pojkflicka och som bara vill ha rosa kjol och klänning. Typisk flickig. Medans de andra två kan ha byxor och andra färger med. Men jag tror mycket också beror på att hon umgås med andra barn som också är typiskt flickiga.  

Anyways så blev kalaset såhär : rosa och prinsessigt. Jag tror hon är nöjd!About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *