Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Babysitter vinnare är ..

Grattis Camila till vinsten! Maila mig! 

Så jäkla sjukt svårt att kunna välja en person. Hate IT! Kanske kan ordna en likadan tävling snarast igen?
Vann du inte håll utkik efter mer baby relaterade tävlingar.

Dessutom kan du just nu tävla pm biobiljetter och leksaker . 

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *