Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Angelinas prinsess kalas innan prinsessan anländer 

Två av barnen sov hos mamma så jag har förvånansvärt hunnit fixa ifred inför kalaset! Men vaknademed världens huvudvärk dock.

Hon valde att ha prinsesskalas i år , så allt är rosa och prinsessor! 

Varje år låter jag barnen välja mellan 3 teman som jag vet de har aktuellt i sina liv eller valfritt tema. Hon har hela året önskat sig prinsessor. 

Hon fyller dock år 12 juli men pga att min underbara tårttjej teser bort i veckan blev jag tvungen att ha hennes kalas i förskott. Jag kan inte leva utan Jönssons tårtor!

Så årets tårta har hon gjort såhär :

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *