Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rabattkod till er.


En del av samlingen i Baby E nappflaske samling ifrån twistshakebaby. Älskar dessa neoner!

Visste ni att varje flaska har ett namn också ? Dom enda jag kan utantill är den blåa – cookie crumb och den gula – starlight . Minns inte vad de andra heter!


Denna är ju den senaste i kollektionen, jag var faktist en av dom som röstade neongult. 

Just nu kan du handla flaskor och tillbehör både på deras rea för 20% rabbat med koden atousapink20

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *