Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Disney princess tema!

Hej på dig!

Imorgon slår vi till med ett stort rosa rosa rosa rosa Disney prinsessor kalas till Angelina som fyller 6 år dock den 12 juli!

Pga av att vi är bortresta då och min tårttjej är bortrest så fick kalaset bli imorgon så allt kan bli så bra det kan bli! Jag tror inte hon lider av att ha kalas två veckor i förskott 😉 

Men jag är så trött! Ångrar lite att jag tog åt mig detta uppdraget mitt i sommaren just nu. 

Det ska städas fixas, handlas och bakas. Hoppas barnen är snälla och hjälpsamma idag så man slipper bli avbruten hela tiden.

Angelina har ju som rubriken lyder valt temat prinsesskalas i år. Det ska bli spännande att se hur årets tårta ser ut! Temakalas är det bästa jag vet! 

Och efter sommaren börjar hon i skolan med , förskoleklass. Helt sick! Bara Chloe kvar på dagis nu! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *