Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Tävla om 5 biobiljetter + merchpaket till husdjurens hemliga liv. 

Nu kan jag avslöja att ett av mina roligaste samarbeten nu under sommaren och hösten ut är med dessa små husdjur.

Ni kommer att få lära känna dom mera och se mer av dom! Dom är busiga,kaotiska,roliga,knasiga och de lever livet medans ägaren ej är hemma! Detta förutspås bli årets roligaste film,vilket jag också tror!


Tävla om biobiljetter och djurpaket. Svenskpremiär 3 aug.

Pris nr 1 : 3 biobiljetter till filmen husdjurens hemliga liv samt figurer,magneter,skrivböcker och klistermärken .

Pris nr 2: 2 biobiljetter till husdjurens enligt liv samt figurer skrivböcker ,klistermärken och magneter.
För att delta: 

Skriv en motivering varför just du ska vinna tillsammans med din mailadress.

Dela/ sprid gärna ordet om tävlingen på dina sociala medier!
Drar två vinnare i bloggen den 12 juli!  

Filmen har premiär i sverige den 3 aug och gäller i hela landet!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

29 thoughts on “Tävla om 5 biobiljetter + merchpaket till husdjurens hemliga liv. 

 1. Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter för då skulle jag ta med mig min dotter på hennes första bio och se denna då hon älskar alls djur. Finns inget som gör henne gladare! Då skulle vi även bjuda med hennes kusiner som kommer upp från Småland just dem veckan så det skulle vara helt perfekt att vinna dom här :) hoppas på tur! Ha en trevlig sommar! Kram

 2. sonen fyller år i stulet utav juli och skulle vara kul att överraska honom med ett bio besök till en film han gärna vill se (skrattade när han såg trailern) hoppas hoppas :)

 3. Åh, Vad roligt de vorre att vinna och få gå med son och man på denna..det verkar helt klart fantastiskt rolig. Sonen som älskar djur skratta massor när han såg trailern. Och då ekonomin inte är den bästa vorre det ännu roligare att få vinna så man kan göra ngt hela familjen. Nu håller vi tummar och tår här hemma för att turen är med oss.!

  familjen.josefsson.13@gmail.com

 4. Det här priset skulle jag jätte gärna vilja vinna.
  Hade tagit med mig dottern och bonusdottern, och för en gångs skull lämna pappan i huset hemma :)

  Vi väntar ju även på att lillasyster ska komma i augusti, så det här hade varit ett perfekt tillfälle att få lite kvalitetstid med tjejerna innan nästa kommer och joinar oss i vårat lilla girl team 😉

 5. Jag skulle gärna vilja vinna då vi inte kommer göra nåt speciellt under sommaren pga olika saker så lite ”glitter och glamour” skulle min dotter och pojkvän tycka om. :)

 6. Åh vilken rolig tävling! Jag skulle jättegärna vilja vinna och ta med mina syskonbarn på bio. Den ena älskar att gå på bio och den andra har aldrig varit på bio än så länge men båda älskar djur. Jag tycker det här verkar bra en jättemysig film och jag tror att vi skulle njuta av att se den allihopa, stora som små!

 7. Jag skulle vilja vinna biljett och husdjurspaket till mitt kusinbarn Carl, 4år, som älskar djur och som dessutom är besviken på mig för att jag ska få mitt första barn nu i augusti. Han blev helt förfärad när jag berättade att jag skulle få en bebis och utbrast ”men du är ju min kompis Jossen, vem ska jag leka med då?” Så tänkte att bio och lite leksaker skulle muntra upp honom lite och visa att jag kan vara kompis med honom ändå fast jag har en egen bebis snart! Han tror dessutom att Min katt sid (för övrigt döpt efter Sid i Ice Age av just Carl) passar på att titta på barnprogram och äter godis när jag inte är hemma :)

  Hittade till din blogg via en bild i mitt instagramflöde på en superfin bikini och är så glad att jag hittade hit! Rena mysbloggen fylld med inspo och intressant läsning! Kommer bli en flitig återbesökare! Har letat så länge efter fler läsvärda bloggar! Tack för det :)

 8. Då ekonomin sällan finns till att göra roliga saker mer barnen skulle det varit superkul att få ta med dem på denna bio film. Dem hade blivit så lyckliga. Håller alla tummar och tår.

 9. Åh vilken rolig tävling & ja det låter dom filmen kommer bli superkul! Så hur skoj vore det inte att få bjuda med barnen på denna film. Även om det är varmt & härligt på sommaren så är det alltid mysigt att smita in i biomörkret en stund! Nu håller vi tummarna för detta!

 10. Jag skulle gärna vilja vinna för att premiären är på min födelsedag och det skulle vara super att få gå på något roligt med barnen då!

 11. Nästa söndag får jag en sju åring här hemma och han älskar djur, speciellt katter och han kallas ofta för kattpojken. En film med djur skulle kanske bli bra när man inte får några riktiga djur.

 12. Vore härligt att ta med yngste sonen 5 år som skaffat flickvän… Mamma får väl sitta en bit bort på bion och serva dem när det behövs…

 13. Hej! Vilken rolig vinst! Mina två lite äldre tjejer skulle älska att få chansen att både få lite mamma tid, samt att få lite nya leksaker(fastän deras rum svämmar över i saker så älskar dom att få nya)… Jag skulle också uppskatta att få lite egentid med mina söta trollungar! :)

 14. Åhh.. För försäkringskassan/min tant på Mvc har strulat till det med min sjukskrivning så ja fick inge pengar av dom den här månaden. På köpet e man tjock å svettig med världens foglossning så ja knappt kan ta mig någonstans. Skulle jag vinna skulle de göra mitt ångestfyllda mammahjärta glad och en superglad 5 åring :)

 15. Jag skulle verkligen vilja vinna för min lilla gummas skull. Hon har precis fyllt 8 år och vi har aldrig varit på bio tillsammans. Hon är familjehemsplacerad sedan 4 år tillbaka och det skulle vara så otroligt roligt att få kunna överraska henne med en så fin vinst nästa gång hon kommer till mig :)) kram från A

 16. Den skulle jag vilja se med Viggo och C !
  Jag är lite bitter över att min semester redan är slut.
  ( Vi hade visserligen en helt fantastisk resa till USA ) men nu är det Jobb, jobb och mer JOBB som gäller för min del resten av sommaren.

  Helgerna känns därför extra viktiga, och trots att det inte kommer bli några större ”äventyr” då heller så vill jag gärna försöka ägna de lediga stunderna med mina killar.
  Vi alla älskar att gå på bio – så vi håller tummarna hårt för tur !!
  Kram

  Delar på fb – Michaela ambjörnsson

 17. Vi funderar på hur vår hunds vardag ser ut när vi åkt till jobbet.
  Ibland har hon varit lugn och fin hela dagen. Det ser man, för de dagarna ligger ingenting på golvet…
  Andra dagar är det helt annorlunda, blommor ligger på golvet och om det har råkat ligga en tidning på bordet så är den sönderläst! (Tuggad)
  Det är spännande varje dag när man låser upp dörren!!
  När jag och mina barn såg trailern för den här filmen skrattade vi högt av igenkännande!! Låt oss bli roade för en stund, så får vi se hur vårt hus ser ut när vi kommer hem från bion och hunden har varit själv!! Men det blir ett senare problem!!

 18. Vi har själva ett litet odjur hemma,
  men när vi lämnar huset kanske det är en annan femma !
  Kanske Plutten inte river ner blommorna eller duken ?
  Kanske det är en okänd gäst, en riktigt sjuk en ?
  För våran katt verkar så oskyldig så,
  att större änglaögon kan man inte få !
  Vi vill faktiskt veta hur det går till,
  om han när vi är borta bara sitter still ?

 19. Om jag och sonen vann,
  skulle vi gå på bio med varann !
  Ta en kväll bara vi 2,
  kvalitetstid kallas visst det då !

 20. Hej,

  Hoppas på en massa tur,
  för sonen älskar varje tecknad filur !
  Humorn muntrar opp,
  sedan är humöret på topp !

 21. Som studerande två barnsmamma blir det tyvärr inte allt för många biobesök för varken mig eller barnen. Detta hade ju varit en fantastisk rolig vinst som jag och barnen kan njuta av under sommarlovet! :)

 22. Åh, den här filmen har vi spanat in och väntat på länge. Nu är det snart dags och det vore fantastiskt att få överraska dottern med ett biobesök och lite extra prylar. Vi skulle givetvis ta med oss min storebror som faktiskt var den som tipsade oss om filmen, och som direkt utbrast att han tyckte den verkade rolig. Hade varit riktigt härligt att få komma i väg bara vi tre nu när brorsan har börjat få allt mer frigång och snart får komma hem igen.

  Givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *