Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Sägs att ett gott (omedvetet) skratt förlänger livet

Jag orkar bara onte med mig själv och sånt jag omedvetet kan kläcka ur mig ibland. Blir typ många bloopers från mig varje dag.

En vän sa en gång att hon så gärna vill samla ihop alla mina sjuka citat jag sagt och typ göra en tavla av dom

Förstod inte varför alla skrattade åt mig och jag började bli arg och tro att folk var elaka, tills jag såg vad jag egentligen skrivit ……………..

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *