Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Babybump , babyshower och brakkryssning

De tre B:nas dag är här! Ligger och drar mig i sängen och typ vägrar kliva upp , igen! Inatt brann det i bröstet av halsbränna så jag spenderade typ natten på toa! 

Det var hemskt. Som om någon eldar! Nu vill jag att detta tar slut. Önskar man kunde föda i vecka 30. Halsade mjölk halva natten och kunde inte sova. 

Snart är Det BM besök och ska bli spännande att höra vad hon har att säga. Ska bli spännande att höra om mitt järnvärde ökat eller ej. 

När man varit gravid nästan i ett helt år så glömmer man bort känslan hur det känns att vara ”normal”, man glömmer bort känslan av att man faktist inte alls brukar vara såhär trött. 

Det är en konstig och skum känsla direkt efter man fött. Allt bara rinner av en och man blir sådär normal som man var innan man blev gravid. Det är som en befrielse på några minuter.

Man blir så himla lätt, känns som man svävar. 

Men just nu tror man att man alltid mått såhär att man alltid varit såhär tung och trött. Man lever in i detta i 9 månader så det känns naturligt. 

Gud vad glad jag brukar bli när jag känner hur mycket energi jag har på riktigt efter en fl. Men något jag fruktar över är migränen! Det jag slipper när jag är gravid är migrän!!! 

Idag är det dags för min brakkryssning jag ordnat, min babyshower .

Ser verkligen fram emot detta! Sol, bad, mat och avrastning;) 

Ni ska få följa med och se! Ska bli spännande! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Babybump , babyshower och brakkryssning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *