Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Semester nr 3 på ingång .

Äntligen hemma från min mamma nu efter 4 dagar där och jag bara mår mer illa än någonsin!

Fattar inte varför?

Imorgon beger vi oss på nästa tur av vår semester och sommarlov! Nämligen min egengjorda babyshower som jag ordnat på silja line. Den är i två dagar!

Jag har bjudit med ca 10 personer med deras familjer som ska åka med oss och jag har ordnat så vi ska spendera halva dagen på muminvärlden och halva på sommarlandet jukupark i Åbo!

Kommer bli toppen! Inväntar bara en leverans och sedan är allt komplett. Är så nervös att ena  leveransen ej hinner komma!

Har sjukt mycket att ta med till båten och inreda med.

Ser fram emot att se hur fint det blir! Ni kommer få se allt imorgon. Är mest stressad över att fixa ihop allt osv . Det är verkligen sjukt mycket namn osv man måste gå igenom!

Men jag blir så glad att se att jag åtminstone kan göra några glada. Blir en sista oförglömlig babyshower!

Kom nyss ett bud från blöjtårtan! En är så sjukt hög och fin. Det roliga är att tjejen bakom dessa är tydligen gift med en gammal vän till mig vilket jag inte alls vetat om världen är liten!


Hit ska vi imorgon . Ikväll får jag försöka fixa ihop resten när barnen lagt sig!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *