Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nu är jag arg!!!

Man kan ju undra om det är fredag den 13:onde idag. Jag blir tokig snart! Allt har gått emot mig sedan jag vaknade imorse.

Skulle behövt betala räkningar osv och så letar jag efter min dosa exakt överallt. Efter att ha varit helt svettig och arg så finner jag den gömd i ett hörn under garderoben! Ja men såklart den åkt ner där.

Men nej! Den är spärrad.

Ringde kontoret för att låta de spärra upp den per telefon , ja men då har jag lyckats klicka på alla knappar så jag spärrat den så han i telefonen inte kunde hjälpa mig mer,

Och kontoret, banken i centrum har stängt. Vet inte om jag orkar ens skratta idag.

Dessutom tappade Mirabelle min telefon i golvet så den sprack. Dock bara ett streck men det räckte för att göra mig irriterad. Det var liksom i april senast den sprack , så onödiga pengar att kasta på en glasskiva . Fast då var det ingen som tappade den. Ingen olyckshändelse direkt.

Så, nu undrar jag om jag ska försöka tänka ut hur jag kan sätta in pengar på någon annans konto som kan betala eller om jag imorgon ska släpa med mig alla barnen till banken. En dag sent är bättre än inget. Hellre det.

Imorgon är liksom kaosens dag därför hade jag gärna velat hålla mig hemma och fixa inför båtresan! Phuuuu… Andas.

Ja men förutom detta kaos så har jag bråkat lite med VC som inte är fullt friska i sona huvuden . Jag har nu i dagar försökt boka en tid! Snart går jag till närakuten om de inte kan serva sina patienter.

Märks att mina hormoner spelar mig ett spratt just nu. Glad är mitt sista namn idag.

Min hjärna är som potatismos och så glömsk! Vet varken ut eller in. Glömmer to bort saker lika snabbt som jag får veta saker. Så hittar jag inte mina Niferex heller som skaaaaaa ligga i skåpet.

Skjut mig.

Vill gräva ner mig under jorden idag……

Tack och hej för mig.

Ska besöka barnens rum och jubla av deras stök

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *