Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Bockar av …

Fy vad illamående jag blivit nu på kvällarna!

Imorgon är det dags för ett av mina sista besök hos Bm! Får se vad vi ska göra imorgon. Jag glömde få mitt gravidintyg senast och jag glömde fråga om mitt SF mått. Spännande att se hur jag växer

Idag har kroppen mått skit! Alltså bokstavligt skit. Skulle behövt en rullstol idag. Skelettet bara låste sig så jag fick släpa fram mig. Det var hemskt! Har nog aldrig haft sådan foglossning någonsin förr. Men som sagt, fjärde gången och min kropp orkar  väl inte mer nu.


Inte många tider kvar nu

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *