Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag ska inte klaga men…………

Denna midsommar var som alla andra åren – regnig!!! Grå och iskall. 

Vi har varit hos mamma sen i torsdags. Jag har typ bara hängt i soffan.

När vi vaknade idag var det superkvavt och kokhett! Jag ska absolut inte klaga på vädret men jag måste bara säga att svetten rinner så jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Fast hellre det än snö. 

Vi har solat och lekt ute och så tänkte jag vi skulle bada men lilla poolen var trasig och den andra inte påfylld . Så vi improviserade lite. Haha.


Jag är typ helt klibbig av kvavheten. Men snart så, tre dagar kvar innan vi är på äventyrsbad och Mumindalen! Tillsammans med massor av vänner jag ordnat för med. Då blir deg svalka av och bada i massor! 

Och imorgon kommer jag avslöja en skojig sak för er. Håll utkik! Nu ska vi svalka av oss inne framför en film och vänta tills mamma kommer hem vart hon nu tog vägen .

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *