Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Ett rum i taget!

Har länge förvånats och fått psykos över hur det dagligen samlas en hel skobutik i hallen. Inte nog med det samlas det jackor och kläder med.

Det fanns en tid det var tomt i hallen,vad gick snett?!

Så idag hade jag lovat mig att ta tag i hallen. 

Ett rum i taget att städa är allt min kropp tillåter. Bara att jag rensat och städat hallen kändes som ett zumbapass. Det var döden. Svetten rann, andfådd och jag kämpade emot foglossningen. Får panik varje gång jag ser allt stök! Vill man ha det som man vill får man ta saken i egna händer!

Sängläge blev det direkt efter för att samla ny ork och ordna i sovrummet.

Ett rum i taget, som rubriken lyder är vad jag rekommenderas i både städ och göra om som är på G! 

Eftersom jag är en adhd liknande tjej med massa impulsivitet och tusen planer igång samtidigt så intalar jag mig själv att inte göra om 3 rum samtidigt! ETT I TAGET!!! Försöker printa in det i mitt huvud! Funderar på att kolla om jag på fullaste allvar har adhd eller något. Hur orkar min hjärna vara igång 24 h !?!? På nätterna planerar jag allt ifrån vad vi ska äta till vilken säng barnen ska få och på dagarna är jag typ på 5 ställen nästan samtidigt . Det är ett undrr att jag inte kraschar snart! Men varje dag intalar jag mig själv att Ta det lugnt!!! Bara vara. Det sägs att vi sociala människor bara är såhär. 

Hursomhelst, ser fram emot förnyelse och nya rum! Resultat kommer med tiden. 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Ett rum i taget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *