Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rekommenderar barnvänligt hotell i Nyköping .

Denna Helgen har vi spenderat i både Norrköping och Nyköping som ligger väldigt nära varandra. Vi spenderade söndagen på ett exklusivt bloggevent på Kolmården tillsammans med andra bloggare och deras barn. Och därefter hade vi ett bokat rum på Scandic stora hotellet i Nyköping!


Väldigt skönt att efter flera timmar på djurparken bara få komma till en avkopplande säng och relaxavdelning. 

Barnen hade sett fram emot att få bada hela dagen och tjatat om att bada.


När vi anlände till hotellet blev jag positivt överraskad bara av att se på utsidan av hotellet , det var uteterass och uteservering som passar utmärkt nu när solen kikat fram! Jätte lyxigt och fint, fyrstjärnigt hotell är det!


Vi bodde i det stora familjerummet som var tillräckligt stort för en barnfamilj med många barn. Ett exklusivt badrum med stort badkar.


Vi sov så skönt i den superstora sängen så vi nästan inte ens ville kliva upp. 

Vi badade en hel del i deras bubbelpool också. Perfekt för en liten avkopplande stund . Dom har också ett stort gym som inte kändes så aktuellt för oss dock;) här tränas det inte på semestern!

Det vi längtade efter var frukostbuffén ,alla hotell har sina charm med frukosten, vissa bättre och vissa sämre. 

Jag kan handen på hjärtat starkt rekommendera frukosten här! Faktist. Mycket att välja på och något alla gillar. Jag gillar Också när det serveras pannkakor och croissanter istället för bara mackor och youghurt tex. 


Barnen åt väl upp alla croissanter som fanns skulle jag kunna tro. 

Tycker de levde upp till det fyrstjärniga hotellet de faktist är! Det var väldigt fint inrett och tilltalande. Nej, jag gillade detta stället! 

Så, ska du besöka Kolmården i sommar och behöver sova någonstans skulle jag rekommendera dig detta hotellet. 

(Detta inlägg är skrivet i samarbete med Scandic stora hotellet)

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *