Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

På väg..virrat runt.

Nu är vi snart framme på bloggevent på Kolmården. Men först stannade vi till i Nyköping för lite frukost. Vi virrade verkligen runt överallt där. Allt öppnade 9 eller 10.

Men till slut gav vi upp och köpte frukost på en bilmack! 

Äntligen är vi nu tillbaka på motorvägen igen- mot Kolmården !

Tror detta är fjärde året vi blir bjudna in till Kolmården :)

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *