Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rekommenderar alkoholfri nyhet i sommar ☀️


Det knackade på dörren igår och äntligen anlände min leverans från goddryck som jag ska bjuda mina gäster på på min babyshower.

Jag har nu ett tag druckit goddryck i olika sammanhang, både på event hos andra och mina egna festligheter!

Den är alkoholfri, alkoholfri ekologisk rosa rosé . Finns i två varianter , en som heter No 1 och denna No 2.

Alkoholfritt har aldrig varit hetare än nu!

Perfekt för mig som är gravid och kanske vill lyxa till vardagen med bubblor. Och rosa!

För vem blir inte glad av flaskan? För att jag ska välja något i en butik dras jag alltid till utseendet. Ett rosa uppseendeväckande och tilltalande utseende är ett plus! Såklart jag plockar på mig den rosa istället   för den i glas.

Det som också är ett plus är att nyfikna barn också får dricka av den. Perfekt då mina barn glädjs av den rosa flaskan! Både vuxna och barn kan festa och lyxa till det tillsammans ihop med alkoholfritt i sommar. Kanske på midsommar?

Har länge märkt hur alkoholfritt blivit det nya svarta! Folk har mer och mer börjat välja alkoholfritt före alkohol vilket såklart är positivt. Till och med nattklubbar har koncept med alkoholfritt.

Jag tror att om vi fortsätter såhär med att tillverka tilltalande flaskor med smak av ”den riktiga varan” kommer allt mer människor att ge upp alkoholen för alkoholfritt. Man får ju endå en känsla av att man dricker riktig rosé såklart! Men du blir inte berusad vilket är tanken!

Efter att ha varit gravid ett riktigt bra tag och innan dess inte ens druckit alkohol kanske på 2.5 år? Så känner jag mer och mer hur dessa val kommer passa mitt liv mycket bättre, alla barn bör ha rätt till nyktra föräldrar på olika festligheter! Jag väljer NO 2.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *