Heltidsblogg.

Fy fan säger jag med all rätt och luftar mina ömma fötter! 1 av 3 barn har sommarlov fortfarande men skönt att kunnat ha några dagar till på dagis så jag hinner  med allt jag måste! Hunnit boka hotell och planera resan till Nyköping i all stress också .

Nu har jag iallafall avslöjat mitt nästa event som håller återigen hus på silja line. Denna gången roddar jag allting själv då det är min egna babyshower!

Tanken var en annan sak. En annan babyshower , men de högre cheferna har alltid sista ordet nu under högsäsongen så sagt och gjort. 

Min kreativa hjärna fick sig en idé att ordna allting på silja line , så 36 timmar är mina 10 gäster med familj ombord och äter gott , överraskas av presenter jag ordnat och så har jag ordnat en överraskning till alla barnen dagen efter när vi vaknar upp – besöka muminvärlden!!!! Jag måste säga att jag återigen är stolt över vad jag åstadkommit so far.

Bloggen har i dessa dagar varit heltidsjobb vilket jag försökt  lugna min omgivning med att stå ut med när de börjar bli galna på att jag sitter i telefonen , bokar och skriver. Att anordna saker , betyder heltidsjobb. Du ska maila , du ska ta emot , du ska exportera , du ska pricka av osv osv osv . Just nu är  mitt huvud potatismos. Men i slutändan blir allt skoj. 

Håller på i skrivandes stund får in varuprover och bilder på saker jag ska godkänna , kan visa er en liten sneakpeak men resten blir en överraskning .
En sådan här nattlampa kommer gästerna få med sig hem bland annat. 

Nu ska jag återgå till mina listor nu när barnen lagt sig, imorgon är det Junibacken som kallar! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se