Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Efterlyser DIG! Se hit!

Jag vill komma i kontakt med nicket ”pelargon” , maila mig på atousak@live.se när du ser detta!
Då jag inte vill besvara det offentligt vill jag komma i kontakt med dig privat. Jag vet redan det du skriver om och vill gärna prata med dig!

Vill du vara anonym , skapa en hemlig användare och maila mig. Vore tacksam!
Mvh Atousa 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *