Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

K U L I N G

När solen skiner och värmen steker!

Det betyder att sommaren är på väg. Jag kan känna lukten av vår och värme, det liksom luktar varmt.

Alla ens bekymmer försvinner för en stund och man lyser inombords.

Vi passade på att inviga vindjackorna från Lekmer av märket kuling som är deras egna märke!

Färgglada och perfekta för denna dagen.

Barnen har tjatat massor om att få använda dom men det har varit för kallt. Matchande stövlar har dom också till!

Den gula jackan sticker verkligen i ögonen och det älskar jag! Verkligen en vårig färg! Perfekt när man har tre tjejer, då kan de testa alla färger som finns, för kuling finns enbart i dessa tre färger!


Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *