Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Fredag fredag på väggen där ….

… Säg vem som mest glamorös i världen är !?

Imorse kom det post till barnen direkt från de danska lagrena.

Från det ekologisk märkena loudly och ubang.


Superfina somriga outfits med accessoarer medföljde!


Hade länge suktat efter Mirabelles loudly klänning och vips så stod den utanför dörren


ibland gillar jag mitt bloggande liv. Men den har inte bara roliga förfelar heller. Men för det mesta gillar jag mitt bloggslusk liv


About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Fredag fredag på väggen där ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *