Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Fredag annorlunda idag.

Ikväll blir det faktist lugn och ro. Med barnen hemma i säng tidigt, dom vaknade typ 5.30 idag jag är nog lika trött som dom.

Försöker vara nyttig från och med ,NU! Så fredagsmyset blev faktist jordgubbar(och lite socker då), bubbelbad och sedan ta och sova ut. Badet är min bästa vän just nu och jag är glad att jag har ett badkar!


Imorgon hoppas jag på mänskligt väder så man kan göra något.

Det har varit regn och iskallt i dagar nu. Men nästa helg , ja då blir det fredagsmys och Valborg lite annorlunda i år

Hoppas ni får en bra kväll!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *