Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En lyxig och annorlunda brunch hos golden hits

Igår låg jag resterande dag i sängen med migrän så därför skrev jag inget.

Igår var jag bjuden på brunch och show hos golden hits! Det är deras senaste satsning .

Har varit hos dom en gång tidigare och firat min 25 års dag. Det var coolt ska ni veta! 

Så, jag var nyfiken på hur denna Brunchen skulle vara.

Som vanligt så skrattar man tills man gråter hos golden hits, deras artister gör narr av olika kända artister.

Det är ett wow-uppträdande som får mig att hoppa upp på scen. Jo för vet ni? När jag var 17 år var min dröm att arbeta på golden hits. Jag skulle bli artist. Men slutade med att jag fastnade i medievärlden. Detta var mitt kall dock!

Dom bjöd på popcorn i entrén och väl inne så bjöds det på bröd i olika slag och tillbehör medans de körde igång showen .

  
Efter första showen och första måltiden kommer ut med varmrätten som var pocherad lax med potatis. Den var sjukt god! Mjuk och smörig sås.

  
Och när man väl trodde man skulle rulla hemåt så var inte födan slut ännu.. Några uppträdanden senare kom de ner från scenen med sista måltiden …… Belgiska våfflor med tillbehör .

  
  
Rekommenderar stakt ett besök hos dom oavsett om det är brunch eller middag. Det är en oförglömlig upplevelse på alla sätt och vis. Funkar till och med för barnen som gillar musik och show! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *