Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Skippa godispåsarna 

När man har många barn blir det många kalas. I like! Men samtidigt när man står där den dagen vill man skjuta sig själv haha.

Jag älskar planeringen och inköpen. Inget annat.punkt. 

Så, i år (i sommar ) ska Angelina ha prinsesskalas. Angelina är den som är mest ”tjejig” och vägrar ha annat än klänning och klackar på sig och älskar dockor och prinsessor. 

Hon ska ha alla prinsessor som går att ha på kalaset.

Min kreativa hjärna har plockat fram kreativa sätt att ordna kalaset roligt .

Istället för godispåsar så kör jag på askungens hästvagn fylld med godis i år. Eller fylld och fylld. Den är ju rätt liten så måttligt med godis då.

  
En rolig och fin idé tycker jag! 

Visst är dom fina ?

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”Skippa godispåsarna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *