Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Då är det dags .

Barnen badade (andfådd like hell) kändes som ett träningspass. Ska bli skönt när de kan tvätta sig själva.

Maten intagen så man spricker,carbonara denna fredagen valde vi,världens bästa maträtt enligt mig, älskar sörjor.

Rena och trötta har vi intagit soffan med varsitt täcke framför det knäppa programmet amigo. Vi inväntar lets dance där en vi känner är med ikväll. 

Och ikväll serveras det yollibox med jordgubbar, två nya smaker jag aldrig provat! Friskt och fräscht , återkommer med recension. 

  

 Ätit yollibox? Gillar att det är youghurtglass och smakar mycket fräschare än vanlig glass, sedan kan man ju intala sig själv att det är nyttigt 😉 fast nyttigare än vanlig glass är det! 

Trevlig fredagskväll på er .

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *