Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vårens mode 

I fredags var jag på babymässan där det var premiär för detta jippot.

Det fanns massor av roliga företag där man kände igen, både nya och gamla ansikten. Men mest gamla ansikten man känner till.

I ett av båsen stod geggamoja som vi är bekanta med och har snart en hel kollektion med mössor av. Barnen fick med sig hem varsin nyhet från geggamoja, till och med bebisen fick äran att ha en gegamoja på huvudet vid starten.

Alla mössorna är vårens nyheter och har man ett eget dagis så passar det perfekt att ta en av varje och visa upp;) haha . Vi är ju typ som en hel kollektion själva.

Mirabelle som var med mig den dagen fick välja vilken hon ville, till de andra valde jag de två mest köpta mössorna och favoriterna, tur nog så var tydligen fjärilar Angelinas favoriter , ”hur visste du art jag gillade fjärilar ” sa hon 

Tjaa. Jag chansade väl.

   

  

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *