Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Veckans fredagsmys 

För ett tag sedan kunde ni läsa i min blogg där barnen testade massor av olika glassar och betygsatte dom.

Såklart fann de sina favoriter. Idag kom det till min förtjusning ett bud med glass från yollibox, deras nya smak som enligt dom beskrivs en blandning av nutella och yoghurt i glassformat.

Jag personligen älskar yoghurtglass,lite nyttigare och lite godare.

Såklart Barnpanelen här hemma betygsatte glassen. 

Mirabelle säger att glassen var jättegod, innan glassen hann smälta i hennes mun sa hon ”mmmm, det luktar choklad” och hon säger att hon ska äta den varje dag under sommaren.

Angelina skriker rakt ut”den är SUPERGOOOOOOOD, jätte gooood”

Det var betygen om vad de tyckte om själva glassen.

Mirabelle tycker glassen smakade mycket choklad och lite nutella,en blandning av choklad och nutella tyckte hon.

Angelina tyckte glassen smakade kola och choklad. Men hon älskar den.

På frågan om dom skulle vilja äta den igen svarade dom ja allihopa!

Dvs, barn älskar allt som smakar nutella;)

Dom är helt lyriska och vill ha mer och mer trots att föregående smak inte passade dom i smaken, den smakade vuxet tyckte dom första gången.

Mitt betyg: mina smaklökar är inte på topp pga förskylning och min näsa är täppt men trots det smakar den som den låter. Jag älskar allt med choklad och har svårt att tycka illa om glass. Den här var god och garanterat en av favoriterna. Jag kan hålla med Angelina att det smakar kolasås i eftersmaken, vilket inte är illa. Vem gillar inte choklad och kola 😉

Smaken är en blandning av len nutella med en touch av choklad och kola blandat i yoghurt.

Så veckans fredagsmys är en kväll med yollibox, jag har just nu en pågående tävling på insta där ni kan vinna valfria smaker av yollibox. In med er och tävla , @atousapink. 

   
 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *