Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Lejonvakten ryter till

Hemkommen! Känner hur segheten börjar komma nu, men ja att åka in till stan gå på bio osv tar på krafterna numera,men samtidigt så är jag rastlös just nu. Vi var bjudna på galan av lejonvakten och när vi klev in fotograferades vi av en miljard fotografer blev intervjuad av Expressen, det var så sjukt komiskt , speciellt när man inte är sitt riktiga jag, får se hur bilderna ser ut Det bjöds på korv med bröd och dricka innan filmen, och popcorn. Filmen var 45 min lång så perfekt tid. Filmen var bra tyckte barnen! Denna film är en serie som kommer gå på Disney junior från långfredagen. Håll koll! Och så tänkte jag Lotta ut lite filmer då vi har överflöd av filmer nu. En bra söndag!

img_0938-1.jpg

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *