Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Bolibompa födelsedag 

Idag är det Mirabelles 7 års dag hon längtat till i evigheter, hon har frågat när det är mars nu typ varenda dag. Då var dagen här! Sju hela år, det är faktist sjukt! Så stort. 

Och så grattade Bolibompa henne imorse, såg ni? Hon fick en chock. Det var lite häftigt.

Vi ska äta tårta och öppna paket senare efter skolan och nästa helg är det kalas.

Hurraaa hurraaa

  
  

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Bolibompa födelsedag 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *