Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Pressfrukosten hos Lekmer

Ingen sovmorgon här inte för mig denna morgon som befann mig hos Lekmer prick kl 09 på pressfrukosten!
 Har två , tre, fyra välfyllda goodiebags släpande med mig hem som jag ska visa er sen.
Lekmer har babyhelg i helgen och alla kunder som handlar kommer då ena goodiebagen jag har, så ni ska få se innehållet!


Nu ska jag med bussen hem till barnen och fortsätta dagens aktiviteter, skönt att bo nära Lekmer

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *