Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Friyay!

Vi tar helg nu och inväntar tvättmaskinen som kommer levereras under dagen! Jag är så glad, har samlat på mig massa kläder att tvätta haha, julafton! Slipper den eviga tvättstugan nu. Och nu jävlar får ingen förutom jag vidröra den så den ej går sönder.

Har också klickat hem lite inredning till barnens rum och nya overaller osv, lite babyprylar också, så fort allt är levererat kommer jag visa er! 

Kanske dyker en och annan babytävling upp också;) jag gillar att dela med mig! Men sålänge kan ni tävla om två andra tävlingar jag har i kategori ”tävling”

Så, idag är det fredag! Lugnets dag. Bästa dagen. Funderar på vad man ska äta ikväll samtidigt som jag känner lycka över alla pusselbitar som börjat falla på plats. Nästa steg är att skaffa En mindre soffa, sälja denna!sen ska barnen få varsitt rum, avskärmningar osv. Men en sak i taget, det har jag lärt mig nu. 

Gooodmorgon!

  

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *