Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En mammas bekännelser …

God eftermiddag på er kanske man ska säga!

Tiden närmar sig hämtning på skola och dagis, under vintertid den värsta tiden! Ångest att veta att man måste gå hela vägarna dit, invänta på barn som inte är klara med sina sysslor, vänta vänta , bråttom bråttom att hämta resterande ”kom nu vi måste gå”. Så ska vi bråka lite om ytterkläderna, ta vad du vill slutar det med för det finns två till att hämta. Ska bli sååååå skönt att slippa alla dessa vinteroutfits som både tar tid och plats i en hel hall, ser förjävligt ut med en befolknings kläder.

Men att hämta på dagis måste vara det värsta och jobbigaste, att hämta Angelina på dagis är vissa dagar och för det mesta nästan lättast! Hon vägrar bli lämnad på dagis och håller fast mitt ben tills fröknarna sliter loss henne och därefter springer hon efter mig till grinden, men ibland vid hämtning så ska hon gömma sig och vilja vara kvar, fast för det mesta är det hon som längtar hem mest och klär på sig direkt! Chloe ska vi inte tala om, haha kör ofta sten sax påse om hämtningen av henne, Fyy ,det är som att jaga en hel armé småfolk att klä på, hon gömmer sig,ålar sig samtidigt som man klär på henne overallen, ”börja om igen då”, hon slänger sig, sparkas och gråter. Att klä på Chloe kan ta upp till 40 minuter inklusive hennes springande och gömma sig under trapporna på dagis som jag ej kommer åt, och så ska hon sparka av sig skorna 150 gånger innan hon slutar. Oftast är man svettig! Och ibland vill man helst bara hemåt , då kan det se ut såhär , kasta ut sig från vagnen och lägga sig på gatan .

  
Inte lätt att styra Chloe inte.

Längtar till sommaren då man enbart har skorna att brottas med, såååå skönt att slippa bråka om ytterkläder!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *