Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Never stop shop.

Imorse gick jag förbi Kapphal som hade inrett skyltfönster med superfin vintagestyle .
Världens finaste sittpuff i gammelrosa som jag undrar vart de fått tag i?

Till min förvåning och glädje fick jag se nyheten att Newbie fortsätter expanderas och fortsätter nu upp till storlek 128! Dvs M kommer kunna ha kläderna med nu, och varje gång jag är gravid blir jag galen i Newbie kollektionen!  Bebisar och Newbie är den bästa kombon. Dessutom blir Newbie bättre med åren.

Kommer inte kunna hålla fingrarna i styr över att småshoppa neutralt ändå , och nej jag är ingen skrockfull människa. Jag köper och dör den så ger jag bort eller så får barnen mera dockkläder. Dom har fått massa storlek 50-56 till sina dockor redan.

Perfekt till barnens löning (BB) så ska de få utöka sin garderob från Newbie idag tycker jag! Där kan det inte gå snett om de väljer vad de vill själva inget är fult eller konstigt.img_0013-2.jpeg

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *