Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Läsarfråga 2 – lägenheten och inredning

image

Jag måste säga att jag skrattade mycket när jag läste denna frågan den var eller lät rolig.

Frågan löd -” hur stort bor du och är det bara kökets fönster som inte är inredd i bordslampa och inredning ”

Svar: älskade denna frågan för den lät så rolig och samtidigt så snällt att du skulle vilja komma och hjälpa mig inreda :) jag är sämst på inredning förutom barnrum så jag lägger knappt ned tid på det. Har alltid beslutsångest hur och vad jag ska göra. Vet aldrig vad jag ska inreda med osv , men jag  har automatiskt inget i fönster då barnen drar ner allt eller kladdar ned allt vid maten. C sitter jämt och pillar med sina smutsiga händer på fönsterbrädan så jag kan i princip ej ha något där.

Jag inredde barnens rum i fönstret med saker och bokstäver som några minuter senare var försvunna, därav håller jag fönstren clean tills vidare . Som imorse, C har smulat ner hela son frukost på fönsterbrädan, det var den inredningen .

Jag bor i en trea som har två ingångar dvs en uthyrningsdel där min vän kanske ska flytta in, jag kan mycket väl göra om lägenheten till större med att bygga en till två väggar för att få fler rum, men såklart vill jag flytta till något som har hiss och tvättstuga i byggnaden. Detta är min absolut första lägenhet sedan jag flyttade hemifrån så jag har inte ens tänkt tanken på att flytta. Det är ju inte heller bara att knäppa med fingrarna så får man en ny lägenhet.

Har inte ens varit aktiv eller gjort konton, vet att många vägrar byta med mig då hyran är rätt hög.

Så om någon vill byta lägenhet med mig hojta

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *