Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Svar på frågor – olika pappor och umgänge med bloggare

Hej Hopp!

Jag skrev att jag skulle besvara alla era frågor idag i min frågestund men eftersom nästan allaaaaa frågor handlar om barnens pappor och är rätt liknande frågor tänkte jag att jag väljer ut era frågor och skriver inlägg om dom varje dag.
Så DIN fråga kommer att besvaras i ett inlägg,  håll utkik.

Idag tänkte jag besvara på två frågor som ni ställt mig , den största frågan och den frågan jag jämt och ständigt får – ” Hur många killar har du barn med”

Svar : Jag har barn med två olika killar.
En närvarande och en som aldrig funnits med i bilden. Dvs barnen vet inte om han och aldrig träffats.  Jag har alltid varit ensamstående och är på heltid. Och vi har ingen kontakt.

Nästa fråga var ” Umgås du med andra bloggare ”

Svar : Ja! Hur kan ni ha missat det ?😂😂 de flesta av mina närmsta vänner är också toppbloggare.
Jag har en hel del både nya och gamla bloggvänner.
Ibland syns dom här i bloggen ibland ej.

Jag har lärt känna en hel del bloggare genom åren som jag också umgås med.
Både kända och vanliga.

Imorgon  fortsätter jag besvara fler frågor :) ni får gärna fråga på mer om ni vill veta mer!

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

8 reaktioner på ”Svar på frågor – olika pappor och umgänge med bloggare

 1. Hej! Vadå, jag får inte ihop det. Har dom två äldsta samma pappa, men din äldsta har inte träffat han? Hur går det ihop? Jim är väl inte pappa till dom båda? Eller är han du bor med pappa till dom två yngsta och barnet i magen?

    1. Men herregud hur många gånger ska kag behöva förklara för alla nyfikna anonyma bakom skärmen att ja han har ETT BARN inte två ! Tror inte utomstående vet mer än vad vi vet om oss själva

     1. Men du HAR ju inte svarat på frågan!!! Du säger att det finns två pappor, men du har tre barn. Alltså antar man att M & A har samma pappa eftersom Martin är pappa till C! Vad är det för mening att säga att du ska svara på en fråga du ofta får, men så ljuger du? M har alltså en pappa, A en annan och C och den i magen har en. Är det så svårt att hålla reda på hur många man har blivit befruktad av!?

     2. Varför ska jag ens behöva förklara något dör dig ? Räcker väl att vi som vet vet ? Joms barn är A och M och c har sina pappor , antagligen finns det en anledning till varför jag ej kan nämna det pga respekt för MS pappa som ej vill va offentlig . Det här är inget spm är hemligt det är antagligen bara vi föräldrar och vänner som vet. Tack hej .

 2. Inte kommit riktigt in i umgänget med andra bloggare än. Nya vänner börjar trilla in men de bor på andra platser i Sverige och eftersom jag inte är så stor än blir man inte inbjuden på event tyvärr. Hade varit så kul att träffa i real life dom man läser.
  Ser fram i mot att i framtiden få fler vänner med samma intresse. Just nu känner jag mig ganska ensam i min ålder och område som bloggare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *