Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Vinnaren av frost……

Året sista lucka är stängd nu och vinnaren är dragen.
Ett av prestanda bästa vinster enligt mig!

Får se om det dyker upp fler frost prylar här i bloggen 😉

Men denna gången blev vinnaren av bord och stolar från lekmer med frostmotiv :
Nattisnattis 🎉🎉🎊🎈

Grattis!
Kontakta mig för din vinst .

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons