Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinnaren av frost……

Året sista lucka är stängd nu och vinnaren är dragen.
Ett av prestanda bästa vinster enligt mig!

Får se om det dyker upp fler frost prylar här i bloggen 😉

Men denna gången blev vinnaren av bord och stolar från lekmer med frostmotiv :
Nattisnattis 🎉🎉🎊🎈

Grattis!
Kontakta mig för din vinst .

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *