Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinnaren är …….

I hate it!
Jag hatar att dra EN vinnare.
Men  tyvärr så är reglerna så denna gången och då det är det fler som är med och drar vinnaren.

Ni som inte vann denna gång lider jag med verkligen  och det är absolut inte sista gången jag tävlar ut ett dockhus.
Som ni märker tävlar jag ut sånt rätt ofta.
Och vem vet om jag startar året med det ?😂😁

Dessutom har ni några dagar på er att tävla om bord och stolar med frost som jag har just nu.

Men just denna gången plågas jag av att vara tvungen att välja en person.  Hade tre favoriter och jag lovar att de tre vinner i bästa tävling om de deltar 😭

Men vinnaren av dockhuset  2015 är ……………. Evyleonore  🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Grattis!!! Hoppas dina gamla barbies kommer till användning.
Kontakta mig för din vinst!

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *