Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Skrattretande men bäst!

Igår när jag promenerade till tvättstugan så kom jag på en sak.
Jag gick igenom  alla husen upp för kullen.
Tänkte inte så jätte mycket på att vägen jag gick på och ängarna runt mig och kullen jag gick uppför var gröna.
Alltså menar att det var gräs! Grönt gräs och solsken.
Alltså det var då tanken slog mig att det faktiskt är december,  juldagen och vi har ingen SNÖ! Vi har vår.
Vi har vååår! 

Man kan gå runt tunnklädda vissa dagar.
Det är faktiskt lite sjukt att vi har det ”varmt” och torrt i december  och snart januari.
Jag tycker det är häftigt och så himla bra.
Det är sådana här vintrar jag längtat efter , någon dags snö men bara såhär som de har det i utlandet.
Lite kyla men inget slask och snö upp till huvudet.
Lite skum känsla.

Vad tycker ni ?
Men den allra bästa årstiden enligt mig är sommaren. Jag hoppas verkligen vi får en varm och regnfri sommar.

image

image

image

image

Sommaren 2015 bjöd på sol , båt och bad när det ej regnade .
Tänk att alla bilder det mycket  finare och roligare ut när det är sommar.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Skrattretande men bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *