Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Projekt dagen före dagen för oss.

Fördriver årets längsta dag med att  måla och  möblera och inreda barnens rum medans C  sover .
Har möblerat om sängarna och satt upp vimplar.
Vi målar vita bokstäver i pasteller och ska inreda lite här och var i väntan på vår hemkörda pizza .
Idag är det slappt. Trots att jag jobbat iallafall.

Ska bara vara och orkar inte ta mig ut idag.

Hur fördriver nu denna dagen inför den stora dagen ?

image

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Projekt dagen före dagen för oss.

  1. PÅ JOBB !!!
    3 dagar, 32 timmar, en hemstickad halsduk och en väldans massa choklad senare har jag dock stämplat ut för lite välförtjänt julledighet – ända till juldagen 07.00 då det är dags att stämpla in igen 😉

    Kram och God Jul !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *