Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA 23 – bokstavslampa

Dagen före dagen. Så spännande.
Det är julafton imorgon. Men jag känner inte så.

Ett av mina favoriter är dessa lampor jag själv har från lamporbytatchi.
Dom är personliga och handdgjorda.
Färgen och bokstaven väljer du själv.

En perfekt detalj i ditt vardagsrum som jag har kanske ? Eller barnens första bokstav?
Hur som helst har du möjlighet att vinna den idag.

image

För att delta :

Dela detta inlägget
Kommentera varför du ska vinna.

Luckan är öppen i 24 h och vinnaren dras imorgon.

Lycka till.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “LUCKA 23 – bokstavslampa

 1. Jag har delat på facebbok ( Alexandra Dahlberg )

  Jag skulle vilja vinna ett T till min dotter Tove som tidigare sagt att hon vill ha en sån lampa på sitt rum. och praktiskt skulle det vara då vi har svårt att komma åt kontakterna på hennes rum.

 2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna en sådan här till min lillebror. Han skulle älska att ha första bokstaven i sitt namn i sitt rum som lyste upp om kvällarna när han ska sova. Det hade dessutom varit en riktigt snygg inredningsdetalj, och skulle matcha perfekt i hans rum där han nu nyligen fått nymålat. Helt klart en perfekt julklapp.

  Delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen), där jag har taggat dig.

  Kram Sanna

 3. hej
  åh en sådan har jag tittat på men plånboken sa stopp just då
  hoppas på turen att vinna denna härliga vinst
  fyller år i januari så vore en dröm present att få
  så hoppas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *