Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA#22 barninredning

Det är så spännande så jag spricker!
För det närmar sig julafton  och lucka 24 som är to die for!
Jag själv dör av tanken.

Imorgon  öppnar jag två luckor åt er.

Men idag kan du vinna  4 posters från satinofsweden,  perfekt till barnrummet  eller ge bort.
Dom är så fina!

image

För att delta :
Dela inlägget  på Facebook.
Kommentera varför du ska vinna .
Glöm inte din mail.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “LUCKA#22 barninredning

  1. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna dessa fina tavlor. Det hade varit perfekta gåvor då vi har ett antal små barn i vår närhet som snart fyller år.

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen), där jag har taggat dig.

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *