Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Shine bright like a Diamond.

Tur att det inte finns någon före bild.
Jag såg ut som en Hej kom och hjälp mig.
Har varit såååå upptagen att jag på säkert 8-9 veckor inte hittat någon lucka att fixa naglarna.
Hade slagit av en hel del , så jag var skadad och så hade jag klippt av dom.
Men idag , min enda lucka.
Och så körde vi lite mer naturellt än vad jag egentligen brukar ha.
Men vi körde på glitter och glamour , rosé och rosa.
Min signaturfärg typ.

Äntligen kan jag känna mig som en människa igen ! Hel.
Det är något med att ha nya fixade naglar. Man känner sig så fräsch.
Nästan samma känsla som att komma  från frisören.

Vad tycker ni ?

image

Dessa har samma tjej gjort på mig innan.
Har ni någon favorit?

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Shine bright like a Diamond.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *