Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Gissa bakningen ?

Var nyss och hämtade ut ett paket som kom från Fridaskalas.se
Har tidigare använt mycket av hennes prylar till barnkalas.  Fina saker och snabb leverans.

För några dagar sedan kikade jag runt lite och fastnade hos min vän och blev inspirerad…
Vad det blir och vem som inspirerade mig får ni se sedan 😉

Vill ni gissa ? ☺

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *