Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

VINNAREN AV LUCKA NR 7

image

Jag vet att det är mycket  reklam och mycket tävlingar.
Håll ut..
Det är så i juletider.
En del uppskattar det och en del ej.

Men till saken. ..

Grattis  Emmaellejuni till denna vinsten!
Hoppas den som får denna blir lycklig 😁😁

Maila mig din adress på atousak@live.se

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *