Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA NR 8 – #atousapinkjulkalender

image

Den här luckan är lite annorlunda och rolig.
Jag bär faktiskt på deras underkläder osv själv dagligen !
Supersköna. Och stilrena.

Två göteborgare var strandsatta utan sitt bagage på andra sidan världen  på ert hotell.  Utan några rena kläder.
Där föddes idén – färskt bröd och boxers,  det gillar väl alla ?

Jag älskar verkligen namnet på kollektionen , den är så rolig så den tilltalar mig.

Just nu har du möjlighet att i min julkalender vinna 1 boxer och 1 top från bread and boxers.

Tävlingen finns som vanligt på instagram(@atousapink) men du får gärna tävla här med.

För att delta :

Dela inlägget på Facebook och tipsa dina vänner .
Kommentera varför du ska vinna.

Luckan är öppen i 24 h och ditt namn kommer dras i bloggen!

Lycka till !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “LUCKA NR 8 – #atousapinkjulkalender

  1. Jag vill vinna detta därför att jag vill kunna ge tillbaks till min syster som har hjälpt mig genom många kriser i mitt liv. Och som fattig student så finns det tyvärr inte så mycket att ge till henne i julklapp då pengarna ska räcka till allt nödvändigt. Jag vill visa min tacksamhet för att jag har henne som min syster :)

  2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här fantastiska priset. Behöver nämligen verkligen nya underkläder, så det skulle uppskattas enormt av få chansen att pröva på dessa som ser riktigt sköna ut.

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  3. Hej. Jag är jättegärna med och tävlar för jag älskar underkläder som är väldigt enkla och stilrena, samt att de ser sköna och bekväma ut. Som en fattig student som pluggar högskola skulle det aldrig vara fel och vinna en tävling. Lycka till, till er alla som tävlar :)

  4. Jag vill gärna vara med och tävla. alltid roligt att testa ett nytt märke om Du säjer är sköna. Fördel med vita då kan man tvätta dem varmt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *