Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA NR 7 – #atousapinkjulkalender

Dagens givaway och lucka nr 7 är ifrån den exklusiva manliga märket scottsberry.

Luckan består av en lyxig ullslips samt en halsduk . Perfekt julklapp att ge bort eller kanske är du man och vill glida runt med stil nu i vinter :)

image

Tävlingen finns som vanligt på instagram. @atousapink
Men går likabra att tävla här.

Luckan är öppen i 24 h och vinnaren dras imorgon.
Du får tävla hur många gånger du vill .

För  att delta :

Dela bilden på Facebook
Tipsa dina vänner
Lämna en kommentar varför du ska vinna .

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 reaktioner på ”LUCKA NR 7 – #atousapinkjulkalender

  1. Jag är sååå gärna med, då vi haft en olycklig brand här hemma tidigare i höst så förlorade vi mycket av våra saker, och en värmande halsduk som dessutom är otroligt vacker är något jag saknar och gärna skulle vilja vinna nu när det börjar bli mycket kallare. Har lagt till dig på Facebook och delat din länk på sidan som Desirée Andersson. Håller tummarna jätte hårt.

  2. När man en kräsen pojkvän har och det inte duger med lågpris hoppas man på vinst så han får julklapp som värmer mot is!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *