Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA NR 6 ÖPPEN

Äntligen lite fina pasteller.  Sånt här gillar jag !
Jag älskar drömgångaren och vill ha den själv . Perfekt till barnrummet eller ge bort.

Idag kan två personer vinna luckan. En tavla var .

Tävlingen finns som vanligt på instagram men om du inte har instagram kam du tävla här .

Dela inlägget på Facebook
Tipsa dina vänner
Lämna en kommentar vilken du vill vinna.

Vinnarna presenteras om 24 h i min blogg.  Missa inte ditt namn !

image

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 thoughts on “LUCKA NR 6 ÖPPEN

  1. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna denna fina tavla med drömfångaren. Hade varit utmärkt i dotterns rum och skulle kanske hjälpa att få bort alla dumma och tråkiga drömmar som tittar fram i mellan varven.

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *