Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

#atousapinkjulkalender – Första luckan öppen!

Nu är min julkalender igång och första luckan öppnades nyss.
Det kommer att öppnas luckor i 24 dagar med sjuka vinster.
Och alla har möjlighet att vinna.
Stora vinstchanser.

Om du inte har möjlighet att tävla på instagram  kan du tävla här.
*dela inlägget
*lämna en kommentar och tipsa dina vänner

Om ca 24 h drar jag vinnaren .

image

LUCKA NUMMER  1- nallebud med fina juliga ballonger inslagna i en fin kartong levereras i hela Sverige till någon du vill överraska.

Denna tävlingen sponsras av @ballongbud.se

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 thoughts on “#atousapinkjulkalender – Första luckan öppen!

  1. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna överraska någon nära med detta fina ballongbud.

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *