Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Efter paus kommer solsken.

Igår när jag var med mamma och handlade på andra sidan stan så upptäckte jag något jag bara sett på nätet.
Trodde  folk skojade när de la upp bilder på dom.
Men det var på riktigt.
Och vilken  tur att de varierar i smak nu.

Om ni minns levde jag mer eller mindre på kvarg och bär innan sommaren. Och ja , min kropp var så slimmad och het tills sommaren tog över med all god mat och goda srawberry daiquiris.
Och så fortsatte vanorna ända ut till november 😂

Nej nu blev jag sugen på goda smaksatta kvarg igen.
Det vankas min bloggmiddag i tajt fodral och nyår.
Då kör vi.

I skrivandes stund äter jag denna….

image

Alltså den är gudomlig.
Smakar exakt som om man äter på godis.
Testade ha bär i men då förstörde jag smaken  .

Så , godmorgon  läsare! Nu startar vi dagen.

Vad vill ni se mer av ?

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *